Sunday, September 23, 2012

Sea-water Clam in Black Bean Sauce (豉椒炒蜆)

DSC06432.JPG


 Fresh sea-water clams : 800g 鮮蜆 : 800 克
 Wine : 1 tbsp 酒 : 1 湯匙
 Water : 1/2 cup 水 : 1/2 杯
 Ginger : 3 slices  薑 : 3片
 Oil : 3 tbsp 油 : 3湯匙
 Cornstarch : 1/2 tsp 生粉 : 1/2 茶匙
 Spring Onion : 1 sprig 蔥 (切碎) : 1 棵
  
 Seasoning : 調味料 :
 Minced Garlic : 1 pcs 蒜茸 : 1 粒蒜頭
 Crushed fermented black beans : 1 tbsp 豆豉茸 : 1 湯匙
 Chopped bird's eye chili : 1 pcs 指天椒碎 : 1隻

****For Full Recipe, Please go to the website  http://letscookchinesefood.com/?p=256****

No comments:

Post a Comment